sâmbătă, 22 ianuarie 2011

So, we meet again...


Ma simt vinovata. Nici nu v-am urat La Multi Ani pentru 2011... Am impresia ca timpul a trecut nesemnificativ pe langa mine. E ca si cum la revelion am baut peste masura, m-am pus la somn si am dormit pana acum. De fapt inceputul de an nu a fost unul care sa ma faca sa tresar. M-am simtit mai degraba conectata la niste aparate, care m-au mentinut alive. Aparatele au fost rutina, iar eu o leguma. Cica, astrele ne-au influentat... asa spune Urania, cea pe care o urmaresc de o vreme.
Astazi am avut primul impuls... prima bataie de inima fara aparat. Am resurscitat in mine pofta de viata. De vina... acel microb radiofonic, de care niciun om, care a luat vreodata contactul cu lumea radioului, nu se mai vindeca. Am revenit in eter. Tatuajele Muzicale cu Andreea au revenit la West City Radio. A fost ca si mersul pe bicicleta: stii teoretic tot ce trebuie sa faci, totusi pornesti cu o anumita sfiala. A fost bine, saptamana viitoare va fi si mai bine. Abia acum realizez cat de tare mi-a lipsit joaca asta de-a radio in ultimul an. Deci, ne auzim, next week!
(Poza am gasit-o pe net si facea referire la un post online de radio... manele... Sorry, dar poza imi place prea tare!!!)

3 comentarii:

  1. Si as dori sa dau si eu o dedicatie muzicala pentru Andreea (Timisoara), Ghiorghita, Fanus si Ludmila din Bethausen:

    "You had your time you had the power
    you've yet to have your finest hour radio

    All we hear is Radio Gaga Radio Googoo Radio Gaga
    all we hear is Radio Gaga Radio Blahblah
    radio was new radio someone still loves you"

    RăspundețiȘtergere
  2. Si as dori sa dau ca dedicatie muzicala piesa Radio Ga Ga de la formatia Queen pentru Ludmila, Ghioghitza si Fanus din Bethausen de la "Bebe Vartej".

    RăspundețiȘtergere