joi, 14 aprilie 2011

Muzica ne inspiră

Am citit astăzi un text genial, dar genial... un adevărat studiu de caz esenţial în viaţă. Oameni buni nu putem trece prin viaţă aşa pur şi simplu, ca prin brânză, fără să înţelegem esenţa. Astfel, trebuie să ne punem întrebarea, firească, absurdă, evidentă chiar: "Cât de dispus eşti la sex în funcţie de trupa care îţi place?" (Sura Libertatea.ro, un text provenind de la Mediafax)

Site-ul de socializare Tastebuds.fm a realizat un sondaj despre cât de uşor îţi poţi găsi posibili parteneri de cuplu în funcţie de preferinţele muzicale, conform Mediafax. Cei care au participat la sondaj au fost invitaţi să spună cât de departe ar fi dispuşi să meargă în timpul unei prime întâlniri. Utilizatorii au avut la dispoziţie trei versiuni de răspuns: "Mă voi limita la o discuţie", "Poate un sărut" şi "Voi merge până la capăt dacă voi avea dispoziţia necesară". Rezultatele au fost apoi comparate cu preferinţele muzicale ale participanţilor. Astfel, s-a constat că fanii trupei britanice Coldplay sunt cel mai puţin dispuşi să facă sex la prima întâlnire, urmaţi de admiratorii cântăreţelor Adele, Lady Gaga, Katy Perry şi cei ai trupei Kings Of Leon.
În categoria opusă, a celor mai dispuşi la sex se află fanii trupei Nirvana, urmaţi de cei ai trupelor Metallica şi Linkin Park, după care vin cei cărora le place rapperul Kanye West şi grupul Gorillaz.

Deci, mediocrilor, cum să spuneţi că cei de la Kings Of Leon nu ne inspiră la "crash boom bang"? Dar piesa "Sex On Fire"? Eu una când o aud... abia că mă mai pot abţine. :))
De fapt, hai, s-o spun pe-a dreaptă, eu de mult aşteptam un motiv să pun aici piesa asta. Acum a venit şi contextul. :) Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh, youuuuuuu, your sex is on fireeeeeeee!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu