marți, 25 ianuarie 2011

SpiOance says O SUTA


Taboul de bord al Blogului cu SpiOance arata "100 postari". Iuhuuuu! Si la mai mare! :)
Acum shhhhh! ma retrag sa spionez...

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

So, we meet again...


Ma simt vinovata. Nici nu v-am urat La Multi Ani pentru 2011... Am impresia ca timpul a trecut nesemnificativ pe langa mine. E ca si cum la revelion am baut peste masura, m-am pus la somn si am dormit pana acum. De fapt inceputul de an nu a fost unul care sa ma faca sa tresar. M-am simtit mai degraba conectata la niste aparate, care m-au mentinut alive. Aparatele au fost rutina, iar eu o leguma. Cica, astrele ne-au influentat... asa spune Urania, cea pe care o urmaresc de o vreme.
Astazi am avut primul impuls... prima bataie de inima fara aparat. Am resurscitat in mine pofta de viata. De vina... acel microb radiofonic, de care niciun om, care a luat vreodata contactul cu lumea radioului, nu se mai vindeca. Am revenit in eter. Tatuajele Muzicale cu Andreea au revenit la West City Radio. A fost ca si mersul pe bicicleta: stii teoretic tot ce trebuie sa faci, totusi pornesti cu o anumita sfiala. A fost bine, saptamana viitoare va fi si mai bine. Abia acum realizez cat de tare mi-a lipsit joaca asta de-a radio in ultimul an. Deci, ne auzim, next week!
(Poza am gasit-o pe net si facea referire la un post online de radio... manele... Sorry, dar poza imi place prea tare!!!)