miercuri, 7 iulie 2010

"Fritzi kaputt!"

... cam asa striga dupa mine tata de vreo 2 saptamani. Pana acum am avut noroc, l-am sfidat, i-am ras in nas si ii spuneam inapoi "Deutschland über alles!" :) Aseara am tot sperat ca scorul sa ramana 0-0 si sa se ajunga la lovituri de departajare, pt ca alea mi se par mai palpitante, dar si pentru ca pariasem in redactie si ideal era ca nimeni sa nu ia niciun punct. Well, domnul Kremm a avut iar noroc si a reusit cu pronosticul lui sa mai ia 2 puncte si se afla acum pe locul 1. Dar eu ii suflu in ceafa cu 2 puncte mai putin. Recuperez eu! Doar se mai joaca 2 meciuri. "Inca nu e totul pierdut", "Mingea e rotunda"... Eu tare cred ca vor castiga "olandejii" :P... acum ramane doar de vazut, daca vor reusi sa puna mana pe trofeu.


Pana atunci trebe´ doar sa recunosc, la naiba, ca da, Fritzi a fost facut kaputt. Dar oare ce vor spune nemtii despre faptul ca fotbaliatorii lor nu au reusit sa ajunga in finala? "Nu ne vor la masa bogatilor!" "Suntem prea mici pentru asa o performanta" "Ne-au furat!" ... aaaa, scuze, asta se intampla numai in Romania.


:)))))
Taz.de spune in schimb atat de frumos:

Eine große Symphonie des Fußballs

Es war ein Augenschmaus: Schöner Fußball, wenige Fouls und Fußball, Fußball, Fußball. Doch am Ende starb die deutsche Maschine und konnte Spanien nichts abringen.

In traducere libera:
O mare simfonie a fotbalului

A fost un deliciu pentru ochi: Fotbal frumos, putine faulturi si fotbal, fotbal, fotbal. Dar la sfarsit masinaria germana a murit si nu a reusit sa opreasca Spania.

2 comentarii:

  1. hehe! si noi am facut pronosticuri in redactie, de la inceputul turneului. Dar la noi, emotiile s-au risipit definitiv, aseara. Iti tin pumnii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dear Andreea,
    I am Sanja's friend from Slovenia whom you met briefly in Berlin in May. We met at some club in the evening (unfortunately, its name escapes me), where we chatted and danced together.
    As I can see from your blog (google translate), you are aware of what happened to Sanja after she returned home. Fortunately, as you also seem to know, she survived the ordeal and is now recovering remarkably well.
    The information on your blog suggests you that you are in touch with one of her friends/family; however, if you need an update or would like me to pass a message on Sanja (I intend to visit her next week), feel free to contact me (in English or German) at simon_zupan[[at]]yahoo.com.
    Best,
    Simon

    RăspundețiȘtergere