joi, 30 septembrie 2010

My ears are under pressure!!!!!!!!!!


Ohh myy god! Tocmai am avut un soc. Da, sunt dependenta de muzica de calitate si cand vad cum cineva face terci o piesa initial super, imi urca tensiunea. "Under Pressure" este piesa celor de la Queen impreuna cu David Bowie. Aprox. 10 ani mai tarziu Vanilla Ice a facut un cover al piesei si asa a iesit "Ice Ice Baby". Deja era un mic viol asupra piesei originale, parca totusi multi am putut trai cu asta si chiar ne-am shake-uit ass-urile pe piesa lui Vanilla Ice. Dar acum, e prea mult!!!

Dupa ce au fost poate cei mai antipatici gemeni din industria muzicii internationale, care au participat la vreun casting muzica (of course dupa Cheeky Girls si surorile Indigo), Trix si Flix au reusit sa masacreze o piesa atat de buna.

Jedward au scos o piesa ceva de genul "Ice under pressure"... bleah! Si Vanilla Ice atunci cand li s-a alaturat, cred ca a gandit "daca tot nu am reusit sa fac piesa celor de la Queen praf in anii 90, let´s give it another try!"


Pentru ca respect prea mult originalul, piesa celor de la Jedward nu va aparea aici. In schimb, pentru cei care apreciaza muzica buna, ascultati:


Summer moved on

La naiba cu vremea rece! La naiba cu toamna! Nu, refuz sa accept! Sa vina vara inapoi! Sa ma mangaie razele soarelui sau sa imi prajeasca nasul, dar nu, nu vreau sa imi inghete picioarele si sa simt cum nici 10 cojoace nu m-ar mai incalzi. Ma deprima si simt cum pana la primavara nimic nu mai are sens. Cat de mult iubesc sa vad o raza calda de soare, sa simt miros de flori si sa ma plimb in adierea fina. Dar acum a venit afurisita de toamna de-a binelea...
"Stay, don't just walk away / And leave me another day" ...asa imi vine sa urlu, sa implor vara sa mai stea putin, dar ea a plecat deja... scarba! Iar acum imi vine sa rad ca desi ascult la nesfarsit "Summer Moved on" de la A-Ha in minte imi vine o alta piesa de-a lor: "The Sun Always Shines On TV" :)

miercuri, 29 septembrie 2010

Sounds of which i vibrate

Top 3 cele mai tari cover-uri Depeche Mode pentru mine:










miercuri, 22 septembrie 2010

Sexy virtuozo :))

Din seria "ce am mai ratat eu la Berlin" este si mega-concertul lui David Garrett din amfiteatrul in aer liber din Wuhlheide din 7 iunie. Tipul este nascut in Germania, dar traieste in New York. Cu 13 note pe secunda a intrat in Cartea Recordurilor, devenind cel mai rapid virtuoz alive la vioara. Canta orice: Mozart - Metallica - Brahms - AC/DC - Nirvana sau Beatles.
David Garrett starneste fiori pe sirea spinarii si emotii in randul fetelor nu doar prin felul in care isi plimba degetele pe corzile viorii sau cum manuieste arcusul (:P) ... ci si prin felul cum arata ;) . Americanii l-au supranumit David Beckham al viorii. Eu... il apreciez pentru muzica! hahaha... sigur ca da!
Take a peek!
Kashmir...



Smells Like Teen Spirit:




Mission Impossible:


November Rain...


Si minunat: Thunderstruck


luni, 20 septembrie 2010

Andi Racing


Deschidera primului circuit indoor de karting in Timisoara m-a transformat brusc in ceea ce eu azi ma autointitulez: Andy Racing! :)
In calitate de singura femeie cu "cojones" am participat la Cupa Presei la Karting. Am infruntat cei 15 barbati din concurs si m-am clasat cu mandrie pe ultimul loc. Eu sunt tare mandra de mine... Chiar daca m-am dat ca o fata, spre dezamagirea celor care ma luau la misto inainte de competitie, am ramas si cu dinti si cu unghii si cu degete si toate cele.


(Inca nedumerita de cum functioneaza dracia asta...)

Apoi m-am echipat. Iar Costi a zis: "Hai tinerete, dovedeste-i pe masculi!" nu chiar asa ... am colorat eu citatul putin :)



Increzatoare, m-am alaturat echipei masculine!

Apoi am suit in masina...
... si am pornit Andy Raciinnnngggg




Si am castigat!!!

duminică, 19 septembrie 2010

miercuri, 15 septembrie 2010

Concediu´s over


15 septembrieeeee... am inceput scoala... ummmm, scuze, de fapt am inceput lucrul... !!!!

Poate subconstientul meu a ramas blocat la anii copilariei... la scoala... poate m-a cuprins fara sa stiu nostalgia sau poate cine stie? Dar astazi m-am trezit scriind de mai multe ori "am inceput scoala". Au trecut deja 7 ani de cand pentru mine scoala nu a mai inceput la 15 septembrie, d
ar cumva sentimentul e acelasi. Tristete ca vara s-a incheiat, ca totusi "ce mica e vacanta mare" si ca toamna se face parca tot mai simtita. Cam asa am simtit si eu in dimineata asta. Doar ca pentru mine nu s-a incheiat vacanta mare ci doar concediul, cel de ´doar´ 2 saptamani.


Astazi gata... vara e departe... concediul si mai si... iar eu sunt back in business!