luni, 28 februarie 2011

Vai de golumbii lor!


Ohhhh my God, Monica a pierdut costudia Irinei!!!!!
Si SOC: Cosmarul continua! De mai bine de o saptamana, intreaga rasuflare a Romaniei nu mai doarme, se framanta si se ingrijoreaza: Oare ce se va intampla cu Monica si Irinel, acum ca ea, "scorpia", a inaintat divort? Mai intai ii plangeau toti de mila lui Iri "Vai, saracul, ce soarta trista!" apoi au dat-o la intors "las' ca doar stia el, libidinosul, ca nu avea sa tina povestea asta la nesfarsit. Daca i-a trebuit muiere tanara si pitipoanca, acum sa suporte consecintele"... Cap de afis, stire de deschidere, talkshow-uri, dezbateri, analize... si tot asa pana azi, cand instanta a hotarat ca Irina, fiica celor 2 mapeti, sa ramana sub custodia mapetului-sef. Iar acum: "Oare ce se va intampla cu micuta Irina?" "Cine va avea grija de Irinuca?"... Irinuca??? Fratilor, are you out of your mind? Avocati, actori, creatori de moda, astrologi, prezicatori... Adriana Bahmuteanu, Viorel Lis (WTF?????) toata lumea ii deplange soarta "Irinucai". Daca pana si marile jurnalizde Alessandra Stoicescu si Gabriela Vranceanu au ales sa vorbeasca despre asta in emisiunile lor.. e clar, presa a tampit definitiv!!!

Mi-e sila ca fac parte din breasla asta... BLEAAAAHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comentarii:

  1. CNN inca nu a vorbit de Moni si Irinel... inca :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioiii, Doamne, atat ar mai fi trebuit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sunt socat de cateva zile de 2 titluri din libertarea. O galerie foto cu mentiunea exclusiv in care era prezentat un fost fotbalist scarpinandu-se in fund pe strada si alta cu titlul: nu stiu cine "s-a cacait 5 minute sa-si scoata cardul"

    RăspundețiȘtergere
  4. haha, am vazut si eu aia cu scarpinatul in fund. Dar din poza chiar nu se vedea ca asta ar face... si de cand ii mananca pe ei in fund ce face unul sau altu pe strada???

    RăspundețiȘtergere