marți, 3 mai 2011

Romanii au ... putze mici


Cseke Attila le cumpara romanilor prezervative-gigant, de 19 cm
Ministerul Sanatatii va imparti gratuit prezervative in valoare de 200.000 de euro, care vor avea lungimea medie de 19 centimetri, in conditiile in care marimea penisurilor romanilor este estimata la 12,73 cm, anunta realitatea.net.

Reprezentantii Ministerului Sanatatii garanteaza ca prezervativele-gigant sunt "elastice si se intind".

Prezervativele, care urmeaza sa fie distribuite gratuit la cabinetele de planning familial din tara, nu trebuie sa fie mai scurte de 16 cm, lungimea lor medie fiind de 19 cm.

Cele mai recente studii arata ca romanii se claseaza pe ultimul loc in ceea ce priveste marimea penisurilor, care au o medie de 12,73 cm.

Astfel, prezervativele de 19 centimetri de la Ministerul Sanatatii s-ar potrivi congolezilor, care au o lungime medie de aproximativ 18 cm.

„Probabil cei de la ginecologie (n.r.- de fapt, urologul trateaza afectiunile organelor genitale masculine) stiu cum s-a ajuns la dimensiunile acestea. Sunt in asa fel stabilite incat sa nu fie discriminat niciun producator sau furnizor de pe piata, dar din zona europeana [...]

V-am spus, sub 16 cm nu e pe zona. Poate sa fie mult mai mare, depaseste si 19 cm. Un prezervativ este si elastic, se si intinde. Masuratorile nu le face ministerul. Pentru alte detalii, eu as spune sa consultati un medic ginecolog, poate va da mai multe informatii. Studiile se comanda, nu stiu daca cei de la Institutul de Statistica au asemenea date”, au declarat reprezentanti ai ministerului.


Romanii se claseaza pe locul 99 in lume la marimea penisurilor , cu o medie de 12,73 cm, pe harta realizata de targetmap.com.

(sursa: stiri.rol. ro)

Mai ramane ceva de adaugat? Cred ca orice cuvant ar fi deja in plus.

2 comentarii:

  1. E atat de distractiv sa te joci cu banii romanilor!

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar asa...dar vorba cuiva...macar aici da statul mai mult decat e necesar :)

    RăspundețiȘtergere