miercuri, 22 septembrie 2010

Sexy virtuozo :))

Din seria "ce am mai ratat eu la Berlin" este si mega-concertul lui David Garrett din amfiteatrul in aer liber din Wuhlheide din 7 iunie. Tipul este nascut in Germania, dar traieste in New York. Cu 13 note pe secunda a intrat in Cartea Recordurilor, devenind cel mai rapid virtuoz alive la vioara. Canta orice: Mozart - Metallica - Brahms - AC/DC - Nirvana sau Beatles.
David Garrett starneste fiori pe sirea spinarii si emotii in randul fetelor nu doar prin felul in care isi plimba degetele pe corzile viorii sau cum manuieste arcusul (:P) ... ci si prin felul cum arata ;) . Americanii l-au supranumit David Beckham al viorii. Eu... il apreciez pentru muzica! hahaha... sigur ca da!
Take a peek!
Kashmir...



Smells Like Teen Spirit:




Mission Impossible:


November Rain...


Si minunat: Thunderstruck


3 comentarii:

  1. Thunderstruck este in egala masura ”Ciocarlia” si cred ca daca nu scria pe ecranul ala ”Thunder”, nici Angus Young in persoana nu s-ar fi prins ca e piesa lui.

    Cat despre celelalte, doar pentru ca sunt interpretate la vioara nu inseamna ca au o valoare aparte. Si manelistii copiaza, un tigan poate canta orice la frunza de copac, dar nu inseamna ca are o certa valoare.

    Nu stiu daca e mai tragic ca individul asta nu poate sa isi creeze propriile piese pentru a se face cunoscut, sau e mai tragic ca trebuie sa copieze piese celebre care prin celebritatea lor ii aduc si lui un capital de simpatie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Are si piesele lui, tipul asta. Simpatic este oricum! Nu tre´sa placa oricui, asa ca apreciez parerea ta, anonimule Ion, cel cu tambalul. Mie imi place, pentru ca mi se pare emite o stare de bine, o senzatie placuta auzului (pt mine)... Cel putin varianta lui a piesei "Kashmir. In rest sunt multi care preiau piese cunoscute si le transforma in cover-uri nereusite. Interpretarile lui insa nu mi se pare ca strica cu nimic originalul.

    RăspundețiȘtergere
  3. ca cu...:)) si la mai mare!!! :)) M-am grabit...trebuia sa sune asa: Interpretarile lui nu par sa strice cu ceva originalul in opinia mea. :D

    RăspundețiȘtergere