joi, 3 iunie 2010

Fara cuvinte...

... asa am ramas de dimineata, cand am deschis mailul si am citit ca fetei, altaturi de care ma aflu in imagine, i s-a intamplat o tragedie. Sanja Selinsek are 26 de ani si vine din orasul Ptuj din Slovenia. Tocmai ce sosise de la Berlin in data de 1 iunie si ii era deja foarte dor de capitala germana pe care o lasase in urma. Chiar postase pe profilul de facebook "Berlin, my love, i will miss you so much...". In orasul natal Ptuj era jurnalista si modera o emisiune culturala la televiziunea locala de acolo. Frumoasa, desteapta, tanara... De cateva luni tot incerca sa iasa dintr-o relatie de 9 ani, care nu mai functiona demult, imi povestise. Drago, fostul iubit nu vroia sa inteleaga si o hartuia, santaja si spiona. Dupa intoarcerea de la Berlin isi propusese sa il evite, dar cum sa reusesti asta intr-un orasel atat de mic? Aseara drumurile li s-au intersectat. Dupa o altercatie, se pare, Drago a scos pistolul, acela pe care demult o tot ameninta ca il va cumpara, ca sa se omoare, deoarece nu putea trai fara ea, zicea el. Fara mila a tras 3 focuri de arma: mai intai a ochit-o in cap, apoi in piept, iar intr-un final s-a sinucis. Frumoasa mea prietena, Sanja, lupta acum pentru viata ei. Sper ca Dumnezeu sa o ajute sa depaseasca acest punct critic.
Trebuie! Planuisem sa ne vedem cat de curand la mijlocul traseului dintre Romania si Slovenia, la Belgrad ori la Budapesta. Sa ne intalnim la anul iar la Berlin, iar in 2012 in Ptuj, cand orasul sloven va deveni capitala europeana a culturii.
Sanja, stiu ca vei fi bine! Te imbratisez cu drag!

2 comentarii:

  1. Am gasit asta si am dat la tradus.

    http://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=sl&tl=de&u=http%3A%2F%2Fwww.erevija.com%2Fnovica%2F2385091%2FPreden-je-storil-samomor-je-ustrelil-%25C5%25A1e-biv%25C5%25A1e-dekle

    E... fara cuvinte....

    RăspundețiȘtergere