sâmbătă, 6 februarie 2010

Blogul cu SpiOANCE...


Eu sunt Oance, Andreea Oance. Pentru cei care ma stiu sunt poate Andreea, pentru apropiati si familie sunt Andy, iar altii imi spun si mai pe scurt 1c. Fostii colegi imi spuneau Oance (in liceu, Andreea era un nume prezent in clasa in vreo 5 exemplare, iar in facultate am si pierdut sirul), iar din aceasta cauza am cam urat din tot sufletul propriul nume. Mi se parea ca suna URAT, DUR, asa ... bleah... Asta s-a cam schimbat in ultimii ani, cand la facultate fiind, profesorul Serban Foarta facea prezenta la curs. Si cand a ajuns la „Oance“ s-a uitat la mine si a zambit...“Tu esti Andreea....the one...“, a zis. M-a distrat. Asa s-a nascut mai apoi „1c“, iar de aici pana a mi se parea chiar simpatic numele meu, nu a mai fost drum lung. Ba chiar am gasit niste jocuri de cuvinte hazlii: pitzipOANCE, spiOANCE (mana lui Serba la mijloc), pokemOANCE, maimutzOANCE, faraOANCE, vagabOANCE (in varianta banateana) si daca mai vine careva cu idei...abia astept sa radem impreuna .... pe seama lui Oance, bineinteles!

Si acum sa va intreb...stiti reclama aia la Vodafone cu Razvan si Dani?...cand pe Razvan il suna fiica-sa si il intreaba ce sunt alea „pitzipoance“ si raspunsul era „niste pasari“?

... la intrebarea „..Tu ai pitzipOance la tine in curte?“.... ghici ce? Ai mei chiar au!!!
PS: Mai am un prenume...Georgia
(unii stiu si asta)!

TO BE CONTINUED...


Foto by Coco!

4 comentarii:

  1. ai uitat de bi-Oance (aka Beyonce); gOance (de la goanga) :D ; tut-ankh-amOance; zgriptzurOance; scheletOance; electrOance ...
    si pe masura ce o sa mai am idei ... o sa revin :D

    RăspundețiȘtergere