duminică, 7 februarie 2010

In curand voi spiona Berlinul...



Soon i´ll walk the bear...


Mai sunt 20 de zile (pe numarate) pana cand voi pleca la Berlin. Ma sperie in draci gandul asta. Desi experienta in sine va fi poate de milioane. Dar sunt un copil singur la parinti, care nu a fost plecat mai mult de trei saptamani o data. Nu sunt mamoasa si mereu ma declaram „cu dor de duca“, pentru ca mereu imi doream sa gust din independenta. Acum pusa in fata faptului, simt ca sentimentul asta, de a fi departe de casa, ma sperie mai mult ca niciodata.

M-am mai linistit putin la sfarsitul saptamanii trecute si asta pentru ca intr-un final am reusit sa imi gasesc locuinta. Impreuna cu o colega de bursa,Asta (chiar asa o cheama) din Lituania, vom locui in apartamentul unei coreence, care

va fi plecata exact trei luni, cat vom sta si noi in Berlin. Choon-Hee este tare draguta si apartamentul e pe masura.

Dar sa revin la plecarea mea...cum spuneam mai sunt 20 de zile pana atunci. Cred ca va fi crunt sa stau departe de toti si de toate lucrurile care imi sunt dragi...dar nu stiu de ce am impresia ca ma voi acomoda usor la viata de acolo. Stiu ca imi vor lipsi multe si ca ma voi lupta cu asta cat voi fi plecata, dar ma consolez cu gandul ca trei luni vor trece repede. Asa s-a nascut si blogul cu spiOance ... sa simt ca sunt mai aproape de casa.


Ea e Choon-Hee

Un comentariu:

  1. Cred ca poti fi linistita, Choon-Hee nu pare o persoana implicata in traficul de carne vie.

    RăspundețiȘtergere