luni, 17 mai 2010

Ogăraru a semnat cu Hertha Berlin

Fundaşul român George Ogăraru a semnat un contract pe un an cu gruparea germană Hertha Berlin - proaspăt retrogradată din Bundesliga.

Ogăraru (30 de ani), care şi-a încheiat contractul cu formaţia olandeză Ajax Amsterdam, după patru sezoane cu meciuri puţine pentru "lăncieri", s-a înţeles cu formaţia berlineză, pentru care evoluează şi mijlocaşul român Max Nicu.

Fostul fundaş dreapta al Stelei nu a jucat niciun minut în acest sezon pentru Ajax, în timp ce Hertha Berlin a retrogradat de pe ultimul loc din Bundesliga.

(Sursa: Evenimentul zilei)


Mi s-a parut interesanta stirea, mai ales ca tot astazi a venit si confirmarea din partea lui Markus Babbel. Fostul antrenor al lui Vfb Stuttgart a semnat cu Hertha BSC si promite sa promoveze echipa in Bundesliga. Despre faptul ca George Ogararu nu a jucat niciun minut pentru Ajax in acest sezon s-a tot scris si nu cred ca mira pe nimeni. Revin insa la o parere mai veche... sa joci in Zweite Liga la nemti nu e acelasi lucru cu a juca in liga a doua la noi.

Un singur lucru ma pune pe ganduri... Oare cum or sa ii pronunte nemtii numele lui Ogararu, cand nici macar Oance nu sunt in stare sa spuna?

Andreea Oance: "Hallo, Oance ist mein Name. O-A-N-C-E!"

Neamtu': "Ja, hallo, Frau Oanze!"



2 comentarii: